White Label Online Backup

WhiteLabelBackup is hét bedrijf achter de meeste online backup diensten in Nederland en België. Het is dé manier om uw klanten een eigen online backup te bieden in uw huisstijl, onder eigen naam en eigen voorwaarden. Het is ook nog eens voordeliger dan het zelf opstarten van een online backup dienst.


Snel van start en vanaf € 0,50 per GB.


WhiteLabelBackup is een onderdeel van j2 Global Netherlands. Wilt u overige backup diensten opnemen in uw portfolio? Denk aan Disaster Recovery (DRaaS) en Mobile Backup (backups van endpoints en Office365 ). Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Vandaag van start

Start vandaag nog uw online backup dienst. Een uitermate rendabele dienst. WhiteLabelBackup is gebaseerd op 's wereld meest gebruikte online backup software van Ahsay. Alle geavanceerde functies zijn voor u beschikbaar. Zonder investeringen en snel van start. Test het 30 dagen gratis

Gegarandeerd tevreden

Niet tevreden over WhiteLabelBackup? Meld het ons binnen 30 dagen. Dan stoppen wij de dienst en betaalt u helemaal niets. Kijk dan op www.onlinebackup.nl. Wel tevreden? Stuur ons binnen de testperiode van 30 dagen de overeenkomst getekend retour en u gaat gewoon verder waar u gebleven was. Zo simpel kan het zijn. 

Desktop Site