Alle geavanceerde functies zijn standaard

WhiteLabelBackup is het enige White Label backuppakket die standaard is uitgerust met alle onderstaande geavanceerde functies. Alle besturingssystemen en databases worden ondersteund. Zo kunt u met één pakket al uw klanten voorzien van de beste en veiligste backup mogelijk.

De snelste backup

Met de door Ahsay eigen ontwikkelde In-File Delta technologie wordt het originele bestand slechts eenmaal verzonden. Daarna worden alleen de nieuwe bestanden verzonden en de wijzigingen binnen de gewijzigde bestanden.

Secure Data Protection

Alle accounts worden beschermd door middel van wachtwoorden en de nieuwste 256-bits versleuteltechnieken. Het uploaden van back-upgegevens wordt gedaan via een beveiligde SSL-verbinding. Dubbel veilig dus.

 

Redundante bescherming

WhiteLabelBackup heeft de data opgeslagen in een redundante omgeving in ons ultramoderne datacenter. Zo staat de data van uw klanten altijd veilig.

En alles in eigen huisstijl

WhiteLabelBackup doet haar naam eer aan. Vooruw klanten is nergens aan af te leiden dat u de online backup heeft uitbesteed. De Backup Client, de website en zelfs de e-mails kunt u zelf in uw eigen huisstijl zetten. Uw naam, uw e-mail adres, uw kleuren. Natuurlijk verwijst de BackupClient naar uw URL: backup.uwbedrijf.com. Wel ervaren uw klanten iedere dag de kwaliteit van WhiteLabelBackup, zonder dat u omkijken naar het serverpark. Onderstaand een voorbeeld van een eigen huisstijl: