De beste software is gebruikt

WhiteLabelBackup maakt gebruik van de meest geavanceerde online backup software in de markt: Ahsay Online Backup. Met meer dan 5.000.000 zakelijke gebruikers wereldwijd is het zonder enige twijfel het meest geavanceerde pakket in de markt. WhiteLabelBackup werkt al sinds 2002 met Ahsay, als eerste in Nederland en Belgi├ź. Nergens is er dus meer kennis enervaring te vinden dan bij WhiteLabelBackup.


Databases en Virtual Machines

WhiteLabelBackup wordt standaard geleverd met alle backupmodules voor de gangbare databases en Virtuele Systemen. Exchange, SQL, Notes, Domino? Geen enkel probleem. Exchange Mail kan gewoon op Brick Level mee in de backup. 


Virituele Machines worden volledig ondersteund. Hyper-V en VM-Ware gaan zonder problemen mee in de online backup. Zowel op ESX als ESXi.

 

WhiteLabelBackup componenten

Er zijn 3 Core Componenten binnen de WhiteLabelBackupe Backup Software. U heeft direct toegang tot alle mogelijkheden, maar heeft geen omkijken naar het beheer. De Online Backup Manager en de A-Click Backup Manager  zijn de componenten die bij de klant worden ge├»nstalleerd. Al deze componenten in uw eigen huisstijl weergegeven en zijn bereikbaar via uw eigen URL.

Online Backup Manager

De Online Backup Manager is de meest krachtige backup-applicatie. Zeer uitgebreide mogelijkheden en standaard met verschillende modules voor de backup van bestanden, databases en mailservers.

A Click Backup 

De A-Click Backup is een lichtere versie van de backupapplicatie, maar met veel geavanceerde backup technieken. De interface is eenvoudig en speciaal ontwikkeld voor eindgebruikers. De A-Click Backup is het meest geschikt voor individuele desktops en laptops.

WhiteLabel Online Backup Server

De WhiteLabelBackup Server Server biedt gecentraliseerde backupmanagement voor de Online Backup Manger en A-Click Backup gebruikers. Hiermee heeft u het beheer en de controle over alle gebruikers en de algemene instellingen.